Gjestebok

Velkommen. Hyggelig om du legger igjen en hilsen i Gjesteboka. Skriv en hilsen ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.
Skrevet av Jørgen Jahre, 5. apr, 2017
Hei Kari og Ingar.
Jeg har akkurat fått beskjeden om at til høsten er det slutt for deles del.Det syntes Anders og jeg er forståelig om ikke helsa holder,men forferdelig trist for alle oss som har hatt gleden av å hatt avlsdyr/føll/åringer hos dere.Vi kan ikke annet enn å ønske alt godt for fremtiden.Kari og Ingar dere blir sterkt savnet og tusen takk for fantastisk omsorg for dyrene våre.
Hjertlig hilsen
Jørgen

E-post:
Skrevet av Erik og janne landaas, 22. okt, 2016
Hei.
Vi koser oss med So Superb.
En fantastisk hest.
Flott dame med fint gemytt. Utrolig rolig og snill.
Ser fin ut i trening.
Fikk seg en rift i en kode i luftegården som måtte syes. Tok dermed litt tid. Ferfor ikke startet mønstringsløp.
Kommer ut snart.
Fin fremgang og lykkelige eiere.
E-post:
Skrevet av Trond Øen, 22. jun, 2015
Hei igjen dere 2 i Vivestad :-) Vært inne her og sett på bilder og tekst både for føll og åringer. Savner tiden hos dere - det skal sies ! Maria og jeg må ta turen opp om ikke lenge for å hilse på.
E-post:
Skrevet av Linda Kristoffersen, 25. nov, 2014
Hei
Jeg har ei varmblodshoppe som nettopp har blitt pensjonert som løpshest. Jeg har tenkt til å bedekke henne til våren. Jeg leter nå høyt og lavt etter et sted for henne å bo fremover som avlshoppe. Jeg ble anbefalt dere av gode venner. Jeg kjenner Ragnhild Diesen fra den gang hun hadde hest på Bjerke(der jeg fortsatt har mine to hester). Hesten min heter Just Do It og jeg har oppdrettet henne selv. Trond og May Gjervan kjenner meg godt. Om dere har plass til henne så er det supert, vel å merke om det ikke koster skjorta. :-) Jeg kan også nåes på mobil 99609308 om dere vil prate med meg. MVH Linda Kristoffersen
E-post:
Skrevet av Stine Thorshaug, 11. mar, 2014
Heisann :-)) Kom tilfeldigvis over denne siden nå, å ville bare legge igjen en liten hilsen fra verdens herligste Say Superb som vi har vært så heldige å få kjøpt :-D Det er en fantastisk herlig hest på alle måter, sier vel sitt når han går under kallenavnet: " kjærest" :-D Han var ute i løp på mandag etter 3,5 mnd pause, blei nr 3 å satte ny rekord :-) På førstkommende lørdag skal han starte i monteløp på Leangen, noe som blir meget spennende :-)
E-post:
Skrevet av Trond Øen , 17. apr, 2013
Hei Kari og Ingar. Grtulerer med Looking superb. Flink mamma som tar vare på folen sin er jeg. Spennende tid ere har nå:-)
E-post:
Skrevet av Birgitte, 1. apr, 2013
Hei

Flott hjemmeside...
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Tond Øen , 27. mar, 2013
Hei Kari og Ingar. Flotte oppdateringer på siden deres. Moro å se hvordan åringene koser seg ute i VinterNorge hos dere :-)
E-post:
Skrevet av Lykke, 4. mar, 2013
Gratulerer med den fine prisen - om det er hest eller hund får man en god start på livet hos dere.
Hilsen fra
Lykke, Arne og Molly
E-post:
Skrevet av Lisbeth Storsten, 13. jun, 2012
Hei Ingar og Kari.
Gratulerer med flotte Superb-hester for tiden . Jeg gleder meg stort over Bogle sine prestasjoner , håper han holder seg frisk og i form mot Derby. Kisstheboysgoodbye venter føll i disse dager , og oppløftet som jeg er av flotte Bogle så har jeg booket ny hingst.
Lykke til med resten av sesongen.
Mvh. Lisbeth Storsten.
E-post:
Skrevet av Trond Øen, 3. mar, 2012
Hei Ingar og Kari. Flotte bilder dere har lagt ut av ungdommene som leker i snøen :-) Gleder meg til vi får flyttet Counteren nedover hit. I uke 8 var jeg oppe i Verdal på besøk hos Counteren noen dager for å tømmekjørte med og uten sjekrer. Gikk kjempebra. Til neste helg skal jeg opp til Verdal igjen og sette han for vogn slik at det også er gjort der han bor nå. etter det begynner han å bli klar for å flytte på seg. Tove skal ha nedover 2 av de andre åringene ( begge etter Magnetic Power ) siste helgen i mars - regner med de skal innom Bjerke før de reiser til Mysen. Jeg kommer til å hente Counteren på Bjerke og kommer deretter til dere med han. Dette avtaler vi nærmere. Gleder meg skikkelig til å se han sammen med 11 kompiser på utegang hos dere. mvh Trond
E-post:
Skrevet av Trond Øen , 17. feb, 2012
Hei igjen dere og takk for sist .
Flotte bilder dere har lagt ut av åringene som leiker i snøen :-) Er jo helt idyllisk dette her. Jeg skal en tur til Verdal til uka å hilse på Counteren. Regner med at Tove og jeg enes om en dato for når vi henter denne krabaten ned til dere. På bilde ser dere Øystein som tømmekjører med Counteren tidlig i februar. Snakkes etter jeg er hjemme igjen .
vh Trond
E-post:
Skrevet av Trond Øen, 19. jan, 2012
Hei Ingar. Dette er en flott hjemmeside. Jeg fant den da jeg var inne på oppdretterlista som ligger ute på DNT Artig å se etter å også ha vært oppe hos deg en tur og sett. Gården din tar seg like fint ut på disse sidene som den er i virkeligheten. Flott :-) Tar en tur til om litt for å se hvordan unghestene har det og for å slå av en prat om hvordan det blir når vi henter Counteren opp til deg . På bildet ser du Counteren sammen med moren og de 2 små vennene hans der han er nå mvh Trond
E-post: